GEYVESPOR

Basketbol

29 Ocak 2021, Cuma, 8:56
Yeni İlçe stadımız ve Belediye Başkanımız Sayın Murat KAYA’nın yerel seçim beyannamesinde yer alan çok amaçlı gençlik merkezi Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet KASAPOĞLU’nun talimatı ile onaylandı.
27 Ağustos 2017, Pazar, 2:30
Geyve Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl yüzlerce Geyveli çocuğun ücretsiz ders aldığı yaz spor okullarında çalışmalar devam ediyor. Çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamayı amaçlayan Yaz Spor Okulları okulların kapanmasıyla birlikte Geyve spor salonunda her branstan ikişer grup olmak üzere 350 öğrenci spor […]
5 Mayıs 2013, Pazar, 10:03
Geyvespor Basketbol takımı ilk galibiyetini aldı. Geyve tarihinde ilkler gerçekleşmeye devam ediyor Genç Erkekler Basketbol Ligine katılan Geyve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı Gençlikspor’u 62-34 yenerek ilk galibiyetini aldı. Lig başlamadan kısa bir süre önce hazırlanan Geyvespor ilk iki maçındaki mağlubiyetten sonra aldığı galibiyet ile Geyve’yi sevindirdi.   Geyve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı Antrenörü […]
5 Mayıs 2013, Pazar, 9:57
Geyvespor Tarihinde İlk kez basketbol takımı ile sahaya çıktı. Tarihinde ilk kez Geyvespor forması ile maça çıkan Basketbolcularımızı yürekten kutluyoruz..
5 Mayıs 2013, Pazar, 9:40
Geyvespor Basketbol Takımı Lige Katılıyor… Geyvespor Basketbol Takımı, 2012 – 2013 Sakarya Basketbol sezonu Genç Erkekler Ligine katılacak. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Yıldız’ı ziyaret eden Geyvespor Başkanı Neşet Çakır kısa açıklamasında: “Ekibimizin başarılı olacağına inanıyorum. Destekleri için Değerli Müdürümüz Yusuf Yıldız’a teşekkür ederim.” Dedi.